Média Üzlet / Carat. Redefining media.

Skylake, USB-C és új hibrid a Dell frissített XPS sorozatában

carattest 2015. október 08. -

Frissült a Dell XPS szériája, a vállalat a 13 és 15 hüvelykes modellek motorházteteje alá is Skylake vasat tett, továbbá egy új, 12 hüvelykes hibrid géppel is bővítette a sorozatot.

A Dell XPS sorozat hírnevét nagyban köszönheti az idén év elején debütált 13 hüvelykes modelljének, amely a gyártó által InfinityEdge-ként emlegetett kijelzője körül feltűnően keskeny peremet tudhatott magáénak - a gépet mi is kipróbáltuk. A pengevékony keret az új modellekbe is utat talált, a frissített XPS 13 változatlan dizájnnal érkezik, a 15 hüvelykes verzió pedig megkapta a látványos kialakítást. Keskeny kijelzőkeretének köszönhetően a gyártó szerint ez a jelenleg elérhető legkisebb, 15 hüvelykes képernyővel szerelt notebook. A tetszetős külsőnek persze ára van, ahogy az előző XPS 13 modellnél, a webakamera az új szériánál is a panel alá költözött, ami meglehetősen furcsa perspektívát nyújt videochatelés közben.

A notebookok szénszálas illetve alumínium házat kaptak. A kijelző 13 hüvelyken továbbra is a korábbi modellnél látott Full HD és 3200x1800-as QHD felbontásokat hozza, míg a 15 hüvelykes változat már 4K IGZO képernyővel is elérhető - a vállalat szerint a kijelző az sRGB színteret teljes mértékben lefedi.

A bejegyzés trackback címe:

https://caratteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr537949928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása